e
Banner

Etiketler: arabam tatilde



En İyi Lojistik Proje Ödülü OMSAN’a Verildi


Yayın: 17-10-2012
Kategori: Lojistik

OMSAN Lojistik, II. Ulusal Lojistik Proje Yarışmasında Kurumsal Kategoride Birincilik Ödülünü aldı.

 




OMSAN yeni pazarlara kapı aralıyor



34 yıllık tecrübesi ile otomotiv ana ve yan sanayinin ihtiyaç duyduğu her türlü lojistik çözümü, Türkiye, Fransa, Romanya ve Rusya’daki şirketleri ve diğer ülkelerdeki iş ortaklıkları vasıtasıyla sunan OMSAN, hizmet coğrafyasını genişletiyor.





Otomotiv sektörü OMSAN’ın yaratıcı çözümlerine emanet


Yayın: 18-07-2013
Kategori: Lojistik

OMSAN Lojistik, otomotiv endüstrisine sunduğu entegre lojistik hizmetlerini farklı ve yaratıcı çözümlerle destekliyor. Yılda yaklaşık 670 bin bitmiş araç taşıması gerçekleştirdiklerini belirten OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, Acil ve Stok Yedek Parça Taşımacılığı, Milk Run Projesi ve İntermodal Taşımacılık çözümleriyle sektörün rekabet gücünün artmasına da katkı sağladıklarını söylüyor.





Türkiye’de satılan her üç otomobilden birini OMSAN taşıyor


Yayın: 04-08-2014
Kategori: Otomotiv

Otomotiv lojistiğinde uzmanlaşan OMSAN, hem yurtiçinde hem de yurtdışında gerçekleştirdiği yatırımlar, yaratıcı ve intermodal çözümleriyle sektörün rekabet gücünü artırmaya devam ediyor. Yılda yaklaşık 700 bin bitmiş araca lojistik hizmet verdiklerini belirten OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, “Türkiye’de satılan her üç otomobilden birini biz taşıyoruz” diyor.